SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 11.Feb.2012, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

BEOGRAD - Republički štab za vanredne situacije odlučio je da Vladi Srbije predloži da se petak 17. februar spoji s državnim praznikom Sretenje i bude neradni dan, kao i da kompanije, u skladu sa svojim potrebama, donesu odluku o tome da li će raditi ...

Štede struju: Neradni dani do 20. februara

BEOGRAD - Republički štab za vanredne situacije odlučio je da Vladi Srbije predloži da se petak 17. februar spoji s državnim praznikom Sretenje i bude neradni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dan, kao i da kompanije, u skladu sa svojim potrebama, donesu odluku o tome da li će raditi u ponedeljak i utorak, kako bi se uštedela električna energija, prenosi Fonet.

Sukob interesa: Ničić ostao bez fotelje

BEOGRAD - Vlada Srbije je na sednici u četvrtak razrešila Boška Ničića dužnosti člana Nacionalnog saveta za regionalni razvoj, jer je bio u sukobu interesa. Preporuku za njegovu smenu dala je Agencija za borbu protiv korupcije.

- Agencija je to tražila, a oni rade šta god požele - kazao je Ničić.

Bojan Kostreš: Zabranite SRS!

NOVI SAD - Poslanik SRS je ugostio ruske i italijanske neonaciste i klerofašiste u Skupštini Srbije. Time su radikali pljunuli u lice svakom časnom građaninu ove zemlje, pljunuli su državu, pljunuli su Ustav, naglasio je funkcioner LSV Bojan Kostreš.

- Hoće li Nacionalni stroj biti na listi SRS za izbore i hoće li sedeti u skupštinskim klupama? Tražimo da Ustavni sud zabrani rad SRS. Nećemo da živimo sa fašistima. Zabranite SRS - istakao je Kostreš.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.