SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 27.Dec.2011, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

Olena Papuga

Osnovala stranku


NOVI SAD - Narodna poslanica LSV Olena Papuga osnovala je sopstvenu političku partiju. U registar političkih stranaka Srbije upisana je nova partija, 82. po redu, pod nazivom Zajedno za Vojvodinu, sa sedištem u Ruskom Krsturu, a kao zvanični zastupnik upisana je upravo Papuga.

Visoka funkcionerka LSV Aleksandra Jerkov objašnjava da, time što je osnovala sopstvenu stranku, Papuga nije napustila LSV.

(S. P.) >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Čedomir Jovanović

Saradnja LDP i demokrata


BEOGRAD - Predsednik LDP Čedomir Jovanović rekao je da je Srbiji potrebna saradnja DS i LDP jer su to dve proevropske stranke.

- Naše razlike su ozbiljne, ali one nisu lične, i smatram da su obe stranke dužne da učine sve kako bismo relaksirali međusobne odnose - ocenio je Jovanović.

Mlađan Dinkić

Srbiji treba nova politika


BEOGRAD - Predsednik URS Mlađan Dinkić rekao je da će izbori u Srbiji biti održani „brzo“ i da je zemlji potrebna nova vlada, a još više nova politika. On je rekao da je 2011. bila jedna od najlošijih godina i da veruje da se u 2012, ako Srbija dobije potpuno drugačiju vladu, može očekivati da ozbiljno počne da se radi.

- Najgore u ovoj godini je to da jedan deo Vlade Srbije nije ni bio svestan koliko ne valja, koliko se ne radi - rekao je Dinkić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.