SRBIJA IMA NOVOG RAZREDNOG STAREŠINU: Mladen Šarčević preuzeo MINISTARSTVO PROSVETE od Srđana Verbića!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Avg.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA IMA NOVOG RAZREDNOG STAREŠINU: Mladen Šarčević preuzeo MINISTARSTVO PROSVETE od Srđana Verbića!

Novi ministar prosvete i nauke Mladen Šarčević preuzeo je danas i formalno resor od dosadašnjeg ministra Srđana Verbića.

Primopredaja funkcije obavljena je u prostorijama ministarstva.

Šarčević je tom prilikom pozvao Verbića da ostane da radi u ministarstvu, jer smatra da je ministarstvo koje je vodio dobro radilo.

Šarčević je generalni menadžer Obrazovnog sistema "Ruđer Bošković" i osnivač je više privatnih škola u Srbiji i regionu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Završio je geografiju na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu i postdiplomske studije na Centru za multidisciplinarne studije BU - smer zaštita životne sredine.

Zbog izuzetnih rezultata tokom školovanja stekao je pravo na ubrzane studije, koje je završio sa 22 godine, nakon čega je radio kao profesor u više osnovnih i srednjih škola u Beogradu, a zatim je sa 33 godine izabran je za direktora OŠ "Nikola Tesla" u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.