Izvor: Blic, 29.Mar.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS predala RIK-u listu kandidata za poslanike

Koalicija Socijalistička partija Srbije - Partija ujedinjenih penzionera Srbije - Jedinstvena Srbija (SPS-PUPS-JS) predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu kandidata za narodne poslanike Skupštine Srbije.



Predstavnici koalicije SPS-PUPS-JS su uz listu predali više od 20.000 potpisa građana, što je, kako je rekao, nosilac liste Ivica Dačić najveći broj glasova koji je jedna partija predala.

"Prekinuli smo obradu potpisa jer smo želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da što pre predamo listu, što pokazuje optimizam i zajedničku želju da pobedimo nepravdu sa kojom se suočava i Srbija i njeni građani", kazao je Dačić i najavio da će ta koalicija započeti kampanju 5. aprila.

Dačić je pozvao sve da glasaju za listu SPS-PUPS-JS koja je pod brojem 5, jer su predstavnici te koalicije oni koji se zalažu i za Srbiju i za socijalnu pravdu.

"Očekujem veliki broj glasova. Nismo se udružili zato što se plašimo cenzusa, već da bi se plašili svi koji misle da u Srbiji treba da vlada socijalna nepravda", kazao je on.

Nosilac liste je naglasio da je savez SPS-PUPS-JS nastao kako sutra nijedna vlada ne bi mogla da vlada Srbijom a da ne vodi računa o onima koji treba da žive od svog rada.

"Mi smo ona snaga koja će učiniti sve za Srbiju, ali je neće dati nizašta, dosledni politici koju smo vodili prethodnih decenija po piptajnu odbrane Kosova, očuvanja Republike Sprske i nacionalnih i državnih interesa", kazao je Dačić.

Prema njegovim rečima, koalicija SPS-PUPS-JS, na čijoj su listi i predstavnici porekta Veterana i Udruženja Sloboda, jedina je opcija koja se zalaže i za Srbiju i za zaštitu nacionalnih i državnih inreresa ali i za socijalnu pravdu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS-PUPS-JS predali izbornu listu

Izvor: B92, 29.Mar.2008

Beograd -- Koalicija SPS-PUPS-JS predala je Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu kandidata za narodne poslanike Skupštine Srbije... Predstavnici koalicije Socijalistička partija Srbije - Partija ujedinjenih penzionera Srbije - Jedinstvena Srbija (SPS-PUPS-JS) su uz listu predali više od 20.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.