SPS i PUPS o izborima prelamaju za vikend

Izvor: Danas, 09.Mar.2012, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS i PUPS o izborima prelamaju za vikend

Tri dana pred raspisivanje parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora gotovo da je posve jasno ko će s kim u koaliciju, odnosno ko će samostalno nastupati na izborima. Jedina nepoznanica je da li će aktuelna koalicija SPS - PUPS - JS opstati, odnosno da li će u istom sastavu ući u izbornu trku. Ta dilema bi trebalo da bude razrešena tokom ovog vikenda.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ko će s kim u koaliciju?

Izvor: S media, 09.Mar.2012

Tri dana pred raspisivanje parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora gotovo da je posve jasno ko će s kim u koaliciju, odnosno ko će samostalno nastupati na izborima. Jedina nepoznanica je da li će aktuelna koalicija SPS - PUPS - JS opstati, odnosno da li će u istom sastavu ući u izbornu trku....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.