SPS, PUPS, JS jasno: Moguć jedinstven stav - ako bude dogovora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS, PUPS, JS "jasno": Moguć jedinstven stav - ako bude dogovora

BEOGRAD - Predsednik SPS-a Ivica Dačić izjavio je Tanjugu da je tema današnjeg sastanka lidera radikala, narodnjaka i koalicije okupljene oko njegove stranke bio zahtev PUPS-a da se garantuje realno ostvarivanje principa socijalne pravde, koji se tiče društvenog statusa i socijalno-ekonomskog položaja penzionera.

"Na sastanku je dogovoreno da se uradi analiza, kako bi bilo potpuno jasno da li je moguće realizovati programske stavove PUPS-a", rekao je Dačić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

On je najavio da će u narednim danima tema sastanaka biti i Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, na čemu posebno insistira koalicioni partner SPS-a Jedinstvena Srbija. Ranije je lider JS Dragan Marković Palma najavio da ta stranka neće podržati poništavanje SSP, već da će, naprotiv, glasati za njega.

Predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić i Marković poručili su ranije da je moguće doći do jedinstvenog stava te koalicije, ukoliko se postigne dogovor sve tri stranke.

Koalicija oko socijalista osvojila je 20 mandata od kojih SPS-u pripada 12, PUPS-u pet, a JS tri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pregovori stigli do penzija

Izvor: Politika, 29.Maj.2008

Ima već nedelju dana kako Koštunica, Dačić i ja nemamo ništa što bi nas razdvajalo, kaže Tomislav Nikolić najavljujući skori dogovor o vladi ..Lideri radikala, narodnjaka i koalicije oko socijalista razgovarali su juče o zahtevu Partije ujedinjenih penzionera Srbije da se garantuje realno...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.