Izvor: S media, 29.Jan.2013, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Koalicija jedinstvena, ne doživljavamo slučajeve "Šarić" i "Galenika" kao udare na stranku

Zamenik šefa poslanika SPS Ðorđe Milićević izjavio je danas da postoji potpuno jedinstvo unutar vladajuće koalicije kada je u pitanju borba protiv korupcije i kriminala.

"Postoji potpuno jedinstvo unutar vladajuće koalicije na realizaciji proklamovanih ciljeva i kada su u pitanju nacionalni i državni interesi i kada je u pitanju evropski put, rešenje za ekonomske i socijalne probleme ali i borba protiv korupcije i kriminala", rekao je Milićević novinarima u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbije.

"Ne postoji nejedinstvo oko toga", napomenuo je Milićević.

On je kazao da SPS ne doživljava slučajeve "Šarić" i "Galenika" kao udare na tu stranku.

Na nadležnim državnim organima i institucijama je da kažu šta je istina, rekao je Milićević i dodao da SPS veruje u te institucije.

(Tanjug)

Foto: Beta\Nenad Petrović/DS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.