SPO: Sramna kampanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPO: Sramna kampanja

BEOGRAD -

Srpski pokret obnove (SPO) ocenio je danas da se protiv te stranke vodi sramna kampanja kakva je u Srbiji vođena devedesetih godina.

"Režira se i vodi jedna sramna kampanja kakva je u Srbiji protiv SPO i ostalih proevropskih stranaka vođena u tragičnim devedesetim godinama", piše u saopštenju.

SPO je naveo da su za nečasnu kampanju koju protiv SPO-a i "Preokreta" vode dva bivša člana stranke - Srđan Srećković i Sonja Čeković, "odgovorni njihovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nalogodavci i vlasnici".

"Sramota je za Vladu Srbije da građane i parlament države čini taocima fotelja dvoje ljudi i da narod okovan nevoljama svih vrsta svakodnevno biva terorisan izjavama, saopštenjima i lažima tih najamnika", navodi se u saopštenju SPO.

SPO je u petak, 10. februara iz stranke isključio Srećkovića i Sanju Čeković, a oni su dva dana kasnije saopštili da su formirali Izvorni Srpski pokret obnove, frakciju stranke iz koje su isključeni.

SPO je uslovio učestvovanje poslanika te stranke u radu Skupštine Srbije smenjivanjem ministra vera i dijaspore Srđana Srećkovića i državne sekretarke Sanje Čeković, koji su izabrani na predlog te stranke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.