ŠOKANTNO UPOZORENJE MINISTRA: Ovo što rade Vučiću radili su i Đinđiću pre ubistva!

Izvor: Kurir, 29.Jan.2015, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO UPOZORENJE MINISTRA: Ovo što rade Vučiću radili su i Đinđiću pre ubistva!

Bratislav Gašić tvrdi da opozicija stvara atmosferu kao pred ubistvo premijera 2003, a da je aktuelni šef Vlade najugroženija osoba u Srbiji

BEOGRAD - Aleksandru Vučiću, premijeru Srbije, najviše je ugrožena bezbednost, obelodanio je na jučerašnjoj sednici Odbora za kontrolu službi bezbednosti ministar odbrane Skupštine Srbije Bratislav Gašić.

Rekao je i da je on najodgovorniji za čuvanje bezbednosti premijera, a da opozicija pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << atmosferu kao pred ubistvo Zorana Đinđića.

- Oni hoće da se raščisti prostor oko Aleksandra Vučića - rekao je Gašić.

Janković tvrdi

VBA PRATILA RADIKALE?!

Zaštitnik građana Saša Janković predočio je dokument u kojem navodi da je VBA vršila praćenje i kontrolu aktivnosti SRS 15. novembra 2014, kada je organizovan miting povodom povratka njihovog lidera Vojislava Šešelja u Beograd.- Nemam pouzdana saznanja da je taj dokument tačan i verodostojan, ali imam ozbiljnu sumnju koju treba da proverim. Protivzakonito je prikupljanje podataka koji nisu u skladu sa Zakonom o VBA. VBA je nadležna za kontraobaveštajnu bezbednosnu zaštitu Ministarstva odbrane i VS i da u ovom papiru stoji ijedna indicija da pripadnici SRS planiraju napad na Ministarstvo i VS, tada bismo mogli da razgovaramo, ali takva saznanja nisu navedena u dokumentu - rekao je Janković.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SOKANTNO UPOZORENJE MINISTRA Ovo sto rade Vucicu radili su i Djindjicu pre ubistva

Izvor: medio.rs, 29.Jan.2015

Bratislav Gašić tvrdi da opozicija stvara atmosferu kao pred ubistvo premijera 2003, a da je aktuelni šef Vlade najugroženija osoba u Srbiji..BEOGRAD - Aleksandru Vučiću, premijeru Srbije, najviše je ugrožena bezbednost, obelodanio je na jučerašnjoj sednici Odbora za kontrolu službi bezbednosti...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.