SNS smenio predsednika opštine Bor

Izvor: B92, 28.Maj.2013, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS smenio predsednika opštine Bor

Bor -- Predsednik opštine Bor Nebojša Videnović iz URS-a razrešen je dužnosti na današnjoj sednici Skupštine opštine glasovima većine odbornika koji su iz SNS-a.

Predlog za razrešenje Videnovića uputila je odbornička grupa Srpske napredne stranke, partije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je do sada bila u opoziciji. Za smenjivanje Videnovića, koji danas nije želeo da izađe za govornicu, glasalo je 26 od 35 odbornika u lokalnom parlamentu.

Pred odbornicima danas nije bio predlog kandidata za novog predsednika opštine.

Srpska napredna stranka u Boru je uspela da stvori novu većinu u SO Bor, ali se još ne zna koji će sve odbornici činiti skupštinsku većinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjaci smenili predsednika opštine Bor

Izvor: Mondo, 28.Maj.2013

Predsednik Opštine Bor Nebojša Videnović (URS) razrešen je dužnosti na današnjoj sednici Skupštine Opštine glasovima većine odbornika...Predlog za razrešenje Videnovića uputila je odbornička grupa Srpske napredne stranke (SNS), partije koja je do sada bila u opoziciji...Za smenjivanje Videnovića...

Nastavak na Mondo...

SNS smenio predsednika Opštine Bor (URS)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2013

Predsednik Opštine Bor Nebojša Videnović (URS) razrešen je dužnosti na današnjoj sednici Skupštine Opštine glasovima većine odbornika. ..Smena na inicijativu naprednjaka: Nebojša Videnović  ..Predlog za razrešenje Videnovića uputila je odbornička grupa Srpske napredne stranke (SNS), partije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.