Izvor: B92, 05.Dec.2009, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS optužuje DS i SPS

Beograd -- Srpska napredna stranka saopštila je da oštro protestuje zbog "brutalnog kršenja izborne tišine od strane DS-a, SPS-a i njihovih prljavih režimskih medija".

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić će već u ponedeljak podneti krivičnu prijavu protiv ljudi iz Demokratske stranke koji su, kako je saopšteno, snimili i montirali lažnu glasovnu poruku Aleksandra Vučića i pustili je kroz mrežu fiksnih telefona biračima iz Voždovca, zbunjujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dezinformišući ljude.

A građani beogradske opštine Voždovac sutra će po treći put u poslednjih godinu i po dana izaći na izbore. Na biralištima, koja će biti otvorena od 7 do 20 sati pravo glasa će moći da ostvari 149.360 građana.

Predizborna tišina u toj beogradskoj opštini je u toku i trajaće do zatvaranja biračkih mesta, a do tada je zabranjeno promovisanje stranaka, održavanje predizbornih skupova na teritoriji opštine, lepljenje reklamnih plakata stranaka i deljenje propagandnog materijala u krugu od 50 metara od birališta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.