Izvor: Blic, 12.Avg.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP: Krajnje vreme za dijalog

SNP: Krajnje vreme za dijalog

PODGORICA (Beta) Politički direktor Socijalističke narodne partije Crne Gore Vuksan Simonović ocenio je juče da je krajnje vreme za dijalog crnogorskih partija o krizi u Crnoj Gori i u saveznoj državi.

'Kriza u Crnoj Gori i SR Jugoslaviji je tolika da je krajnje vreme za dijalog na relaciji Podgorica-Podgorica', kazao je Simonović agenciji Beta i dodao da je SNP predložila da se razgovori o 'trenutnoj krizi' u SRJ održe u periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 17. do 23. avgusta u vili 'Gorica'.

On je kazao da je poziv za razgovor upućen DPS, ali da SNP nije dobila odgovor iz te partije o terminu i mestu sastanka visokih funkcionera tih stranaka.

'Ako mi nemamo o čemu da razgovaramo, onda niko nema. Moramo u interesu građana naći minimum dodirnih tačaka', kazao je on.

Politički direktor SNP rekao je Beti da bi nakon susreta sa predstavnicima DPS, razgovori 'trebalo da se prošire' i da se u njih uključe 'sve relevantne partije' u Crnoj Gori.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.