SDS: Rekonstrukcija Slavije predizborna šargarepa za Beograđane

Izvor: Blic, 02.Jul.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS: Rekonstrukcija Slavije predizborna šargarepa za Beograđane

Beogradski odbor Socijaldemokratske stranke (SDS) optužio je danas gradsku vlast da je rekonstrukciju Trga Slavija iskoristila "samo kao predizbornu šargarepu za Beograđane" jer ni dva meseca nakon što je obećano, radovi na obnovi tog prostora nisu počeli.

Predsednik Gradskog odbora SDS-a Aleksandar Ivanović ocenio je u saopštenju da vlast na čelu s gradskim menadžerom Goranom Vesićem i gradonačelnikom Sinišom Malim "nije sposobna da se nosi sa krupnim infrastrukturnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << projektima u Beogradu".

SLAVIJA NEĆE BITI GOTOVA PRE 2017! Ponovo odložen tender za izgradnju fontane

- U prilog tome ide i činjenica da je jedan od razloga što radovi još nisu počeli na Trgu Slavija to što strani kreditori nisu zadovoljni načinom na koji je izvršena rekonstrukcija Bulevara Vojvode Stepe. Još jednom se pokazalo da fantomi iz gradske vlasti bagere znaju da koriste samo za nezakonita rušenja tokom noći, ali ne i da bi nešto sagradili u Beogradu - naveo je Ivanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SDS: Rekonstrukcija Slavije bila šargarepa za Beograđane

Izvor: B92, 02.Jul.2016

Beograd -- Beogradski odbor SDS optužio je gradsku vlast da je rekonstrukciju Trga Slavija iskoristila "samo kao predizbornu šargarepu za Beograđane"...Kako je SDS navela ni dva meseca nakon što je obećano, radovi na obnovi tog prostora nisu počeli...Predsednik Gradskog odbora SDS-a Aleksandar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.