SDA OSUDILA  INCIDENTE U NOVOM PAZARU

Izvor: Kurir, 19.Avg.2010, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDA OSUDILA INCIDENTE U NOVOM PAZARU

NOVI PAZAR - Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejmana Ugljanina osudila je danas paljenje zastave Republike Srbije u novopazarskoj osnovnoj školi i pozvala građane da se posvete radu, redu i iznalaženju rešenja za izlazak iz ekonomske krize.

U saopštenju SDA se nadležni pozivaju da utvrde motive za ovaj čin s obzirom na to da je reč o vrlo "štetnom i opasnom događaju".

"Ovakvo ponašanje udaljava sve moguće investitore iz našeg kraja, sada kada se vrše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << finalne pripreme za ogromna ulaganja u Sandžak. SDA poziva sve građane Sandžaka, kao jedne multietničke sredine, da se posvete radu, redu i iznalaženju rešenja za izlazak iz ekonomske krize našeg regiona", navodi se u saopštenju SDA, u kome se ukazuje da se paljenjem zastava stvari ne poboljšavaju, već samo pogoršavaju.

SDA Sandžaka je pozvala ostale političke partije i nevladine organizacije iz Sandžaka da svojim zalaganjem daju aktivan doprinos očuvanju reda, u interesu, kako se navodi, svih građana koji tu žive.

Enes Koca (18), Almir Latifović (19) i Ferid Smailović (19) uhapšeni su juče u Novom Pazaru zbog sumnje da su na krovu Osnovne škole "Desanka Maksimović" u tom gradu zapalili državnu zastavu pored koje je policija pronašla i neoštećenu bošnjačku zastavu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.