SAD podržava Evropske integracije Srbije

Izvor: S media, 01.Mar.2011, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD podržava Evropske integracije Srbije

Ambasador SAD u Beogradu Meri Vorlik izjavila je danas da su SAD snažan partner koji podržava evrointegracije Srbije i ubrzanje tog procesa.

Ona je na Biznis forumu na Kopaoniku kazala da SAD kroz svoje programe pomaže ekonomski razvoj i reforme u Srbiji, kako bi se smanjila nezaposlenost i privukli strani investitori.

Poznate manekenke nekada i sada (FOTO)

SAD raduje predstojeći dijalog izmedju Beograda i Prištine, istakla je Vorlik, dodajući >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da će SAD biti konstruktivan partner kako bi se došlo do napretka u tom procesu.

Osvrnuvši se na saradnju Srbije sa Haškim tribunalom, ona je ukazala da je primetno da Vlada Srbije radi veoma naporno kako bi se ta saradnja okončala.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.