S Bogoljubom u Skupštinu

Izvor: Politika, 13.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S Bogoljubom u Skupštinu

Pokret snaga Srbije održao je juče skup u centru Beograda na kojem je ocenjeno da država može da izađe iz ekonomske i političke krize jedino ako ta partija, posle parlamentarnih izbora, uđe u Skupštinu i buduću Vladu Srbije.
Pred oko 300 pristalica iz više gradova Srbije, potpredsednik PSS-a Tihomir Simić rekao je da je potrebno da se, nakon izbora 21. januara naredne godine, formira "jak" parlament sa puno članova iz PSS-a.
On je rekao da bez te partije u parlamentu i vladi "ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << može biti demokratske i jake Srbije" i ocenio da je lider PSS-a Bogoljub Karić jedini političar koji sa svima može ravnopravno da razgovara.
Bogoljubova supruga Milanka Karić rekla je da je njegov "jedini greh" to što je PSS sa njim na čelu, u jednom trenutku, postao najjača partija u Srbiji i da je zbog toga "prognan". Ona je ocenila da jedino Bogoljub može da "izbavi Srbiju iz krize" jer je on "patriota, vizionar i najveći stvaralac".

Na skupu su govorili i Bogoljubov brat Dragomir Karić, samostalna poslanica u Skupštini Srbije Blagica Kostić i drugi funkcioneri te partije.

Svi govornici su Vladu Srbije optuživali za kriminal i korupciju, "nezakonito ukidanje" BK televizije i lošu ekonomsku situaciju u državi. (Beta)

[objavljeno: 13.11.2006.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.