Ružić i Antić podnose ostavke

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić i Antić podnose ostavke

Funkcioneri SPS Branko Ružić i Aleksandar Antić dali su ostavke na svoje poslaničke funkcije, saznaje B92.

Kako saznaje B92, za desetak minuta bi trebal da počne sednica Administrativnog odbora skupštine, na kojoj će biti konstatovane ostavke dvojice poslanika SPS.SPS danas treba da saopšti imena svojih kandidata za ministre u rekonstruisanoj Vladi Srbije. I Branko Ružić i Aleksandar Antić su se u medijima pominjali kao potencijalni kandidati koji će zauzeti ministarske fotelje.Istovremeno, u Skupštini su jutros usvojene izmene Zakona o ministarstvima, koje su zakonski preduslov za imenovanja novih ministara.(Izvor: B92)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

SPS odredio ministre

Izvor: OkRadio.rs, 29.Avg.2013

Branko Ružić je kandidat za mesto ministra bez portfelja zaduženog za EU, Aleksandar Antić kandidat za ministra saobraćaja, a Vanja Udovičić za ministra sporta. Funkcioneri SPS dali su nešto ranije ostavke na svoje poslaničke funkcije, koje su konstatovane na sednici Administrativnog odbora. Istovremeno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.