Ružić: Neću protiv Dačića!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Neću protiv Dačića!

Funkcioner SPS-a, koga su pojedini mediji nazivali i "organizatorom puča" u toj stranci i jednim od glavnih kandidata za predsednika stranke navodi da se neće kandidovati za tu poziciju, jer bi, kako kaže, "bilo krajnje nerezonski da se pojavi kao protivkandidat Dačiću", sa kojim deli iste stavove

Predsednik SPS-a je Ivica Dačić. Bilo bi krajnje nerezonski da se pojavim kao protivkandidat, ja ili bilo ko drugi, čoveku s kojim delim identičan vrednosni sistem u bavljenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << politikom. Mnogo je važnije reformisati program i dati odgovore na izazove koji u budućem političkom trenutku očekuju najsnažniju socijaldemokratsku snagu u Srbiji – rekao je Ružić za Naše novine od utorka.

Ružić, koga se pojedini mediji nazivali i “organizatorom puča” u SPS-u, kazao je da je u dobrim odnosima s predsednikom socijalista Ivicom Dačićem, a da na proslavi SPS nije bio samo zbog ranije uplaćenog odmora.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Na konstataciju da ga premijer Srbije Aleksandar Vučić često kritikuje u medijima zbog pojedinih izjava, Ružić je kazao da Vučić zaslužuje uvažavanje za “promenu svesti u društvu koja je nastupila njegovim dolaskom”.

Jedna od zamerki premijera bila je i što je u medijima branio Dragana Đurića, osumnjičenog za malverzacije u privatizaciji, a Ružić je naveo da je tim izjavama branio “univerzalni pravni princip o presumpciji nevinosti”.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.