Ružić: Napadi na mene sfera patologije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Napadi na mene sfera patologije

Predsednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je da su napadi na njega "sfera patologije" i da ne očekuje da ga bilo ko brani.

"Mislim da sam čovek koji bi kada bi rekao da je dva plus dva jednako četiri bio optužen za subverzivnu aktivnost, terorističku delatnost i narušavanje ustavnog poretka. Realno, radi se o sferi patologije koju sa stručnog aspekta može mnogo bolje da sagleda moja draga drugarica, profesorka dr Slavica Đukić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dejanović", rekao je Blicu odgovarajući na pitanje zašto je česta meta napada SNS.

Visoki funkcioner socijalista iznova je prozvan preksinoć posle utakmice Srbija - Albanija.

List navodi da Ružić nije direktno imenovan, ali je za uvrede na račun premijera Aleksandra Vučića targetiran upravo Partizan, gde je i on.

U SNS, piše list, ne žele javno da iznose svoje tvrdnje, ali nezvanično kažu da "veruju da je Branko Ružić jedna od osoba koja stoji iza vređanja premijera".

Ružić je, međutim, odmah upitao "da li oni koji imaju tako bolestan um da osmisle gadosti poseduju imalo svesti da takvim potezima ugrožavaju bezbednost moje porodice".

Na pitanje zašto ga SPS ne brani u javnosti, Ružić je rekao da lično ne očekuje da ga bilo ko brani.

"Prošao sam sve sfere odrastanja, od akademskog do onog životnog, tako da sam na to navikao. Neka partijska i opšta javnost daje svoj sud šta znače lojalnost, solidarnost i drugarski odnos", poručio je Ružić.

List takođe podseća da lider SPS Ivica Dačić nijednom nije stao uz partijskog kolegu čak ni kada su obojica nazvani kriminalcima, međutim, mladi socijalisti aktivno na Tviteru podržavaju Ružića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.