Izvor: Blic, 18.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski poslanici ubedljivi protiv srpskih

Reprezentacija državne Dume Rusije pobedila je večeras u Beogradu selekciju Skupštine Srbije sa 9:2 u prijateljskoj utakmici odigranoj na stadionu Crvene zvezde.

Strelci za tim srpskog parlamenta bili su član Srpske radikalne stranke Dejan Mirović u 42. i poslanik Demokratske stranke Tamaš Tot u 56. minutu.

Utakmica je odigrana pred oko 200 gledalaca, koje su uglavnom činili članovi diplomatskog kora i medija.

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da je i pre večerašnje fudbalske utakmice poslanika Srbije i Rusije postignut rekord.

"Skupština Srbije i Državna Duma rešile su da igraju fudbalsku utakmicu samo pod uslovom da temperatura bude iznad 40 stepeni. To je samo za sebe rekord", rekao je Koštunica novinarima.

Grizlov sutra u CG, utakmica na Cetinju

Predsednik ruske Državne Dume Boris Grizlov boraviće sutra u zvaničnoj poseti Crnoj Gori. Kako je ranije najavljeno iz kabineta predsednika crnogorske skupštine, delegacija Dume će na Cetinju odigrati prijateljsku fudbalsku utakmicu preotiv tima poslanika Skupštine Crne Gore.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.