Ruski ambasador:Srbija i EAEU 25. oktobra potpisuju sporazum - nova etapa prisustva na evroazijskom prostoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski ambasador:Srbija i EAEU 25. oktobra potpisuju sporazum - nova etapa prisustva na evroazijskom prostoru

Ambasador Ruske federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da se 25. oktobra očekuje potpisivanje sporazuma o zoni slobodne trgovine između Srbije i Evroazijske ekonomske unije.

On je to napisao na svom Tviteru, ističući da je to značajan događaj kojem mediji opravdano poklanjaju pažnju.

"Za Beograd će realizacija tog dokumenta označiti potpuno novu etapu prisustva na evroazijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prostoru, izlazak na tržište od preko 182 miliona potrošača, ukupni BDP koji iznosi preko 1,9 triliona dolara. U budućnosti Srbija može da postane jedna od karika prostora između EU i EAEU", napisao je on.

Prema njegovim rečima, to je i primer uravnotežene politike Beograda, odnosno pristupa vođenju međunarodnih poslova uz poštovanje sopstvenih nacionalnih interesa.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski ambasador: Srbija i EAEU 25.oktobra potpisuju sporazum

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2019

Ambasador Ruske federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da se 25. oktobra očekuje potpisivanje sporazuma o zoni slobodne trgovine između Srbije i Evroazijske ekonomske unije Ambasador Ruske federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas...

Nastavak na Večernje novosti...

Ruski ambasador objavio DATUM POTPISIVANJA SPORAZUMA: Evo kada Srbiju pristupa zoni slobodne trgovine

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019

Srbija će u oktobru potpisati sporazum o zoni slobodne trgovine..Ambasador Ruske federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da se 25. oktobra očekuje potpisivanje sporazuma o zoni slobodne trgovine između Srbije i Evroazijske ekonomske unije...On je to napisao na svom Tviteru,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.