Izvor: B92, 04.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice na neutralnom terenu

Bern -- Evropska rukometna federacija saopštila da će se utakmice između Naise i Vlaznimija igrati na nautralnom terenu u Mađarskoj.

Pošto se utakmice igraju na neutralnom terenu, u dvorani će biti postavljene zastava EHF-a za klub iz Đakovice, zastava Srbije za niški tim, zastava Čelendž kupa, kao i zastave lokalnog organizatora - Mađarskog rukometnog saveza. Utakmice će se igrati u predgrađu Budimpešte, u mestu Sazholombata, u sredu, 21. februara u 17 sati i u četvrtak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 22. februara u 15 sati.

Oba kluba treba pisanim putem da potvrde EHF-u učešće na utakmicama najkasnije do petka, 9. februara.

Podsetimo, Rukometni savez Srbije tražio je od EHF-a da ekipa Vlaznimija igra pod oznakom Srbija-Kosovo. Inače, u prethodnom kolu evropskog kup takmičenja, ekipa Kikinde je odustala od daljeg takmičenja zbog preporuke vlade Srbije da ne treba da igra sa predstavnikom Kosova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.