Izvor: B92, 31.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rugova ozbiljno bolestan?

Landštul -- Predsednik Kosova Ibrahim Rugova, koji se nalazi na lečenju u Nemačkoj, ozbiljno je bolestan, prenosi Rojters izjavu jednog diplomate.

Šezdesetogodišnji lider Demokratskog saveza Kosova prebačen je prošle subote u američku vojnu bolnicu u Landštulu u zapadnoj Nemačkoj u subotu, nakon što su lekari procenili da mu se zdravstveno stanje pogoršalo usled gripa.

Portparol bolnicenije želeo da komentariše zdravstveno stanje dugogodišnjeg lidera kosovskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Albanaca, ali je strani diplomata Rojtersu preneo da je ono vrlo ozbiljno. Takođe nezvanično, ljudi koji su Rugovu vidjali ovih dana kažu da jako loše izgleda.

Već deset dana zbog prehlade, a na prepuruku svojih lekara, Rugova je obavljao samo najznačajnije obaveze, a odložio je i veliki broj susreta koji su ranije bili dogovoreni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.