Rok ističe 31. januara

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 19.Jan.2010, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok ističe 31. januara

BEOGRAD - Nekoliko hiljada republičkih i lokalnih funkcionera prijavilo je do sada imovinu, a imovinske karte pristižu svakodnevno, izjavila je Zorana Marković, predsednik Agencije za borbu protiv korupcije.

Ona je rekla da će se tek posle 31. januara, kada ističe rok za prijavu imovine, preciznije znati koliko je funkcionera podnelo izveštaje, dodajući da je među prvim prijavama bilo izveštaja funkcionera i sa lokalnog i republičkog nivoa.

Ona je navela da će Agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tokom februara i marta napraviti spisak poslova koji mogu da se obavljaju uz javnu funkciju i podsetila da funkcioneri koji obavljaju više funkcija do 1. aprila imaju rok da se izjasne koju će zadržati.

Funkcioneri, kojih u Srbiji, kako se procenjuje, ima između 15.000 i 30.000, dužni su da, prema Zakonu o Agenciji za borbu protiv korupcije, dostave podatke o ličnoj imovini i prihodima, ali i imovini bračnih partnera i maloletne dece do 31. januara.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.