Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2023, 09:38

Ričard Grenel osudio nasilje na severu KiM

Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel osudio je nasilje na severu Kim, i istakao da odgovorni moraju biti procesuirani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"SAMO SU IZGLEDA SRBI UVEK TERORISTI, DANAS SU REKLI: 'POBIJTE IH SVE'" Vučić upozorava: Kurti nema nijednu drugu želju osim da izaziva sukobe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023

Vučić je pozvao međunarodnu zajednicu da se Zajednica srpskih opština (ZSO) formira..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti nema nijednu drugu želju osim da izazove sukobe, te da suprotno Briselskom sporazumu ne želi da formira...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.