Izvor: Blic, 20.Sep.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezolucija o Kosovu na sednici Skupštine u četvrtak

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović rekla je danas da će sednicu parlamenta zakazati za četvrtak, 25. septembar a da će na dnevnom redu, pored rezolucije o Kosovu i Meotohiji, biti predlozi zakona čije donošenje je preduslov za stavljanje Srbije na belu šengen listu.

Predsednica parlamenta je novinarima, na svečanosti povodom obeležavanja 30 godina od osnivanja Specijalne antiretorističke jedinice, rekla da se radi na izradi zajedničkog teksta rezolucije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o Kosovu i Metohiji, kao i da bi volela da to bude rezolucija Skupštine koju će prihvatiti najveći broj poslanika.

Ona je dodala da očekuje da se na predstojećoj sednici razmotre i izvesna kadrovska rešeneja koja se odnose na sastav međunarodnih delegacija za parlamentarne institucije, kao i na skupštinske odbore.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.