Regionalna ministarska konferencija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2009, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Regionalna ministarska konferencija

BEOGRAD - U Beogradu danas počinje regionalna ministarska konferencija, na kojoj će ministri rada i socijalne politike zemalja regiona, kao i sindikati i poslodavci, razmeniti iskustva u suočavanju sa efektima globalne ekonomske krize.

Cilj dvodnevne konferencije, pod nazivom "Socijalne politike u svetlu svetske ekonomske krize", jeste da se kroz razmenu iskustava dođe do celovite slike stanja u regionu i sagledaju posledice krize.

Učešće u radu prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << regionalne konferencije ove vrste potvrdili su ministri Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Slovačke, dok će na visokom nivou biti predstavljene Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Rumunija.

Konferencija, koju organizuju Ministarstvo rada i socijalne politike Srbije i Fridrih Ebert fondacija, biće održana u Palati Srbija, a otvoriće je premijer Srbije Mirko Cvetković, nekadašnji jugoslovenski premijer Ante Marković i šef delegacije Evropske komisije u Beogradu Žozef Ljoveras.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konferencija ministara rada regiona

Izvor: B92, 24.Apr.2009, 18:37

Beograd -- Ministar rada Rasim Ljajić rekao je da za svetsku ekonomsku krizu nema gotovih i lakih rešenja, jer da postoje - kriza ne bi bila tako duboka i nepredvidiva... U Palati "Srbija" u Beogradu počinje dvodnevna međunarodna ministarska konferencija "Socijalna politika u svetlu svetske ekonomske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.