Izvor: Blic, 28.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reformisti predali Dobričaninovu kandidaturu za predsednika

Potpredsednik Refomističke stranke iz Niša Jugoslav Dobričanin predao je večeras Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu za predsednika Srbije, koju je podržalo 12.750 građana.



Dobričanin je novinarima, posle predaje kandidature, rekao da se kandidovao na izborima, koji će biti održani 20. janura, da bi za građane Srbije učinio ono što je najbolje, a to je, kako je naglasio, da plan i ciljeve Reformističke stranke pretvori u delo.

"To je Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u sadašnjim granicama, u Evropskoj uniji, bez kriminala, mita i korupcije, ekonomski razvijena i jaka. Založiću se da na ključna mesta u državi dođu stručni i sposobni ljudi, a ne partijski poslušnici", rekao je Dobričanin.

On je dodao da će se zalagati i za ravnomeran razvoj svih regiona i poručio da u Srbiji moraju da žive srećni ljudi. Dobričanin je rekao da su njegovu kandidaturu podržali građani širom Srbije, od Vranja do Subotice. Dobričanin je sedmi kandidat za predsednika Srbije koji je predao kandidaturu, a pre njega RIK je potvrdio kandudaturu Tomislava Nikolića (SRS), Borisa Tadića (DS), Čedomira Jovanovića (LDP), Milutina Mrkonjića (SPS), Milanke Karić (PSS) i Ištvana Pastora, kandidata mađarskih partija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.