Redžepi: Policija Kosova za primer

Izvor: B92, 06.Sep.2010, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redžepi: Policija Kosova za primer

Priština -- Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi izjavio je da je Policija Kosova primer izgradnje državnih institucija i da je u službi svih građana Kosova.

Na svečanosti povodom 11 godina od osnivanja Policije Kosova, Redžepi je rekao da je cilj da policija pridobije veće poverenje i pojača saradnju sa građanima.

Kosovski ministar je ocenio da je veoma značajno opredeljenje rukovodstva da se Policija iz snage koja reaguje transformiše u snagu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prevencije.

"Takvo opredeljenje zahteva stalan angažman i povećanje kapaciteta. Mi ćemo nastaviti da podržavamo nove projekte za osposobljavanje i otvaranje nove perspektive za nove snage i energije, usklađujući ih sa svakodnevnim potrebama", rekao je Redžepi.

Vršilac dužnosti generalnog direktora Policije Kosova Behar Seljimi je rekao da su reforme i stalne promene u policiji moguće zahvaljujući zalaganju njenih pripadnika i njihovoj smelosti da se suoče sa bilo kojom situacijom.

Proslavi 11-godišnjice formiranja Policije Kosova prisustvovali su i komandant Kfora, general Erhard Biler, komandant Bezbednosnih snaga Kosova, general Sulejman Seljimi, kao i predstavnici diplomatskih predstavništava akreditovanih u Prištini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.