Ratni Huškači

Izvor: Kurir, 21.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratni Huškači

BEOGRAD - Reis-ul-ulema islamske zajednice u BiH Mustafa Cerić i njegov domaćin na sandžačkoj turneji, glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić, poručili su iz Novog Pazara vlastima u Beogradu da je strpljenje muslimana veliko, ali da nije neograničeno?! Cerić je dodao da je mnogo šehida (boraca koji su poginuli za slobodu Bosne) iz Sandžaka dalo svoje živote da bi on i Zukorlić mogli da dođu na novopazarski trg i obrate se narodu. Muhamed Jusufspahić, muftija srbijanski, govor Cerića ocenjuje kao vrlo nekorektan i netačan.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zukorlić ubeđen u akreditaciju Univerziteta u Pazaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2009, 16:37

NOVI PAZAR - Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić izrazio je danas uverenje da će novopazarski Interanacionalni univerzitet i fakulteti u njegovom sastavu dobiti dozvolu za rad u petom ciklusu akreditacije..."Iskustvo nas je ovde naučilo da moramo da radimo za deset da bismo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.