Izvor: Danas, 08.Mar.2024, 11:08

Raste broj zaraženih: Poslednji podaci Batuta o malim boginjama

Ukupno su registrovana 32 slučaja morbila zaključno sa 6.3.2024. godine. Na teritoriji grada Beograda, u okviru epidemije prijavljene 22.2.2024. godine, registrovano je 27 slučajeva morbila, od kojih su 23 potvrđena u Referentnoj laboratoriji Instituta za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", a četiri obolele osobe su porodični kontakti laboratorijski potvrđenog slučaja, poslednji su podaci Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Raste broj obolelih od morbila

Izvor: B92, 08.Mar.2024

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" saopštio je da su u Srbiji registrovana ukupno 32 slučaja morbila...Na teritoriji grada Beograda, u okviru epidemije prijavljene 22. februara, registrovano je 27 slučajeva morbila, od kojih su 23 potvrđena u Referentnoj laboratoriji Instituta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.