Ranjen mladić u selu kod Gnjilana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen mladić u selu kod Gnjilana

GRAČANICA - Jedan mladić ranjen je večeras u nogu u selu Donja Budriga, kod Gnjilana, ali se nalazi van životne opasnosti, potvrđeno je agenciji Beta u više izvora.

Dežurni hirurg u bolnici u Gračanici Miodrag Stanišić izjavio je agenciji Beta da je oko 21 čas u bolnicu dopremljen Vasko Arsić (rođen 1985. godine) iz sela Donja Budriga.

Stanišić je rekao da je pregledom ustanovljeno da se metak nalazi u stopalu i dodao da će mladić biti operisan.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Lekar je takođe rekao da mladić nije u životnoj opasnosti.

Kako je javila televizija Plus iz Šilova, oko 19.30 iz automobila pucano je na grupu mladića u Donjoj Budrigi i tada je ranjen Arsić.

Portparol Kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani potvrdio je agenciji Beta taj incident i naveo da je u toku istraga.

Prema Hašanijevim rečima, veruje se da je u pitanju povreda od zalutalog metka.

Hašani je dodao da će policija otići u Gračanicu kako bi uzela izjavu od ranjenog mladića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.