Izvor: B92, 09.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen Srbin u Letnici

Priština -- U selu Letnica kod Kosovske Vitine jutros oko osam časova nepoznate osobe su iz vatrenog oružja ranile u glavu Milorada Šopića.

Šopić je ranjen dok je u svom dvorištu pripremao hranu za stoku, javlja KIM radio. On je sa povredama glave prebačen u ambulantu u Vrbnici, odakle je u svesnom stanju prebačen u vranjsku bolnicu pod sumnjom da se u glavi nalazi metak kojim je pogođen.

Šopić je izjavio da je čuo tri pucnja iz puške, a jedan metak ga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pogodio.

On je jedan od četvorice Srba koji žive u Letnici, mestu pretežno nastanjenom Hrvatima. Šopić je oženjen Hrvaticom i suvlasnik je restorana koji u Letnici drži zajedno sa svojim taštom.

Portparol Kosovske policijske službe Veton Eljšani potvrdio je KIM radiju da se napad dogodio, ali više detalja nije mogao da saopšti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.