Rama Vučiću: Još uvek nam je potreban engleski između

Izvor: B92, 10.Okt.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama Vučiću: Još uvek nam je potreban engleski između

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Novom Sadu sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, Zoranom Zaevim i Edijem Ramom.

Oni su razgovarali o uklanjanju barijera u slobodnom protoku roba i usluga između tri države, takozvanom "malom Šengenu".

Nakon trilaterale na konferenciji za štampu najpre se obratio predsednik Srbije i predavši reč albanskom predsedniku rekao je: "Sada ću ja tebi, Rama, reći kada treba da završiš".

Kada je Rama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počeo svoje obraćanje novinarima, došlo je do malog zastoja jer, kako je objasnio Vučić, "najpre se sa albanskog prevodi na engleski, a potom sa engleskog na srpski".

Rama je potom na engleskom prokomentarisao: "Još uvek nam je potreban engleski između".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.