Izvor: Glas javnosti, 15.Apr.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajko Kuzmanović: Silajdžić razotkrio pravo lice

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Rajko Kuzmanović izjavio je juče da je predsedavajući Predsedništva BiH Haris Silajdžić ispadom u Mostaru razotkrio svoje pravo lice i pokazao da želi da ostvari svoj koncept koji je davno postavio, a to je unitarna BiH, prenosi Tanjug.

- Silajdžić je davno razotkrio svoje pravo lice i pokazao da mu nije stalo do saradnje i bilo kakvog kontakta, već samo do njegovog koncepta koji želi da ostvari - rekao je Kuzmanović.

Osvrćući se na Silajdžićevo obraćanje na otvaranju sajma u Mostaru, Kuzmanović je rekao da Silajdžić ovakvim ponašanjem pravi probleme "sam sebi a i svima nama pomalo".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.