Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović nije dobio prijavu DRI

"Saša Radulović nije dobio prekršajnu prijavu tako da ne zna šta tačno u njoj piše, ali je dobio izveštaj revizora o Izvršenju budžeta Ministarstva privrede za 2013.godinu", navodi se u saopštenju Pokreta "Dosta je bilo" povodom podnošenja prekršajnih i krivičnih prijava protiv bivših i sadašnjih ministara i funkcionera od strane Državne revizorske institucije.

"Saša Radulović je podneo ostavku na mesto ministra privrede 24.01.2014.godine. Ivica Dačić mu je protivzakonito >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i protivustavno uzeo ovlašćenja svojom odlukom od 27.01.2014.godine. Izveštaj o izvršenju budžeta Ministarstva privrede za 2013.godinu je rađen u februaru mesecu 2014.godine i potpisao ga je Igor Mirović na koga je Dačić preneo ovlašćenja ministra privrede. Zbog ovoga, da je i hteo, Radulović nije mogao da piše izveštaj koji je bio predmet revizije. Iz svega ovoga nije jasno zbog čega je Radulović predmet prekršajne prijave", dodaje se u saopštenju.

"Radulović je tražio od DRI da mu dostavi prekršajnu prijavu. Čim je dobije, ona će biti stavljena na uvid javnosti", zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.