Radulović: Ako Skupština ne usvoji zakone podnosim ostavku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Ako Skupština ne usvoji zakone podnosim ostavku

Ministar privrede Saša Radulović izjavio je večeras za RTV da će, ukoliko Skupština Srbije ne usvoji Zakon o radu i prateći paket zakona, sigurno podneti ostavku na ministarsku funkciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radulović: Dajem ostavku ako Skupština ne usvoji Zakon o radu

Izvor: Blic, 16.Jan.2014

Ministar privrede Saša Radulović izjavio je večeras da će, ukoliko Skupština Srbije ne usvoji Zakon o radu i prateći paket zakona, podneti ostavku na ministarsku funkciju..."Da ne mislim da reforme mogu da prođu ne bih bio na mestu na kom se sada nalazim. Tu sam zato što mislim da zakoni mogu...

Nastavak na Blic...

Radulović: Ako Skupština ne usvoji zakone neću biti ministar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2014

Ministar privrede Saša Radulović izjavio je večeras za RTV da će, ukoliko Skupština Srbije ne usvoji Zakon o radu i prateći paket zakona, neće više biti na ministarskoj funkciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.