Radojičić: Želimo zdraviji i lepši Beograd

Izvor: N1 televizija, 28.Jan.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Želimo zdraviji i lepši Beograd

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" dana su u Knez Mihailovoj ulici razgovarali sa sugrađanima.

Prvi na toj izbornoj listi Zoran Radojičić rekao je da je cilj da građani žive u zdravijem i lepšem Beogradu i da se sa njima realizuju zajednički projekti i ideje.

“Puno stvari je urađeno, puno projekata se započenje i mislim da tim - ovde imate danas nekoliko predstavnika tog tima – može da dostigne te ciljeve koje smo sebi postavili. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Posebno mi je bilo interesantno da razgovaramo sa građanima, da vidimo da nas podržavaju, i da pričamo sa njima o tim našim novim idejama. I vrlo je važno da oni prihvate te ideje, da svi zajedno dostignemo cilj koji želimo, a to je zdraviji i lepši Beograd”, poručio je Radojičić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Glumci Goncić i Ivković u šetnji Skadarlijom

Izvor: Mondo, 29.Jan.2018, 18:02

Kandidati sa izborne liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" glumci Svetislav Bule Goncić i Lepomir Ivković prošetali su danas prepoznatljivim simbolom grada Skadarlijom, i razgovarali sa vlasnicima restorana i lokala...Foto: Mondo/ Goran Sivački..Goncić je rekao da je Beograd zakoračio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.