Raditi prvo na sebi, pa će biti u redu s komšijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2016, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Raditi prvo na sebi, pa će biti u redu s komšijama"

Bez stabilne Srbije nema stabilnog regiona, poručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ukazujući na značaj današnjih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj.

On istakao je da je politika Vlade Srbije, na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, sve vreme stabilnost - najpre u Srbiji, politička iz koje proizlazi ekonomska i svaka druga, a onda i stabilnost u regionu.

"Veoma su važni izbori i to kako će građani Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << glasati, obezbediti da njihova zemlja postane nalik na Srbiju u smislu stabilnosti i da će posle toga moći da se posveti ekonomiji i svemu onome što jednu zemlju čini uspešnom i stabilnom i mi se nadamo da će tako i biti", rekao je Vulin na RTS-u.

Govoreći o porukama komesara za proširenje EU Johanesa Hana protekla dva dana, Vulin je rekao da mu je drago što je komesar "priznao da je politika Srbije ispravna i da je to državnička politika koja stvara stabilnu Srbiju".

Bez stabilne Srbije nema stabilnog regiona, poručio je Vulin.

"Nadam se da će svi tako shvatiti tu poruku - svako treba da radi najpre na sebi i na svojoj zemlji, pa će onda sve biti u redu sa komšijama", rekao je Vulin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vulin: Raditi prvo na sebi i biće sve u redu sa komšijama

Izvor: B92, 11.Sep.2016

Beograd -- Bez stabilne Srbije nema stabilnog regiona, poručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin...On istakao je da je politika Vlade Srbije, na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, sve vreme stabilnost - najpre u Srbiji, politička iz koje proizlazi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.