Radikali sami protiv vlasti

Izvor: Kurir, 13.Avg.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali sami protiv vlasti

BEOGRAD - Radikali će, izgleda, ostati sami u nameri da se uličnim protestima bore protiv vlasti. Nova Srbija i DSS izjasnili su se isključivo za parlamentarnu borbu. Čak se i lider NS Velimir Ilić, koji je pre neki dan najavljivao reprizu 5. oktobra, sada ograđuje od te izjave. - Nije vreme za ulične nerede. Srbija treba da radi i da se gradi. To vreme je prošlo i mislim da je narod umoran od protesta. Opozicija treba da vodi borbu na demokratski način, kroz parlamentarno delovanje - rekao je Ilić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Usisivač neće raditi

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2008

Da li zajedničko delovanje opozicije protiv vlasti preti nestankom "narodnjaka". Vučić (SRS): Ne želimo da usisamo DSS i NS. Borko Ilić (DSS): Ne postoji opasnost utapanja. Velimir Ilić (NS): Ostaćemo svoji

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.