Radikali insistiraju na mestu predsednika Administrativnog odbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali insistiraju na mestu predsednika Administrativnog odbora

BEOGRAD - Šef Poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Todorović izjavio je danas da će ta stranka insistirati da na mestu predsednika Administrativnog odbora bude radikal.

Todorović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da su radikali inicijativu za smenu predsednika ovog Odbora Tomislava Nikolića podnela u septembru prošle godine.

"Zvanično inicijativa je pokrenuta u septembru i čeka da dode na red onog momenta kada Demokratska stranka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bude shvatila da terorom većine ne može da sprovodi svoje političke interese u parlamentu", rekao je Todorović.

On je rekao da za SRS nije prihvatljivo ništa što bi remetilo dogovor postignut posle izbora maja 2008. godine.

„Tada je postignut konsenzus koliko kojoj stranci priprada odbora, predsedničkih i potpredsedničkih mesta, članova delegacija", rekao je Todorović.

Todorović je naveo da je SRS inicijativu za smenu Nikolića sa mesta predsednika Adminsitrativnog odbora podnela kada je formiran Poslanički klub Napred Srbijo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LDP ne daje podršku SNS i SRS

Izvor: RTV Pink, 12.Jan.2009

. . . Šef poslaničke grupe Librelno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da Srpska radikalna stranka i Srpska napredna stranka ne mogu očekivati od LDP-a da im pruži podršku za predsedavanje Administrativnim odborom parlamenta Srbije. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.