Izvor: B92, 07.Dec.2009, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RS: Uhapšeni zbog ratnih zločina

Banja Luka -- Pripadnici policije RS Dalibor Ponorac i Marko Marić iz Banja Luke uhapšeni su zbog sumnje da su počinili ratni zločin protiv civilnog stanovništva.

Ponorac i Marić su uhapšeni jutros, po nalogu banjalučkog Okružnog tužilaštva a zatim saslušani u Okružnom banjalučkom tužilaštvu. Nakon toga je tužilac Okružnom sudu u Banjaluci dostavio predlog za određivanje mere pritvora, zbog sumnje da su, kao suizvršioci, počinili krivično delo ratnog zločina protiv civilnog stanovnšstva.

O predlogu za određivanje mere pritvora odlučiće sudija Okružnog suda u Banjaluci, u roku od 24 sata, navodi se u saopštenju polocije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policajci RS uhapšeni zbog ratnih zločina

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2009, 03:45

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Dalibor Ponorac i Marko Marić iz Banjaluke uhapšeni su u ponedeljak, zbog sumnje da su, kao suizvršioci, počinili ratni zločin protiv civilnog stanovništva, saopštio je MUP RS...Ponorac i Marić su uhapšeni jutros, po nalogu banjalučkog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.