Izvor: Danas, 22.Maj.2023, 17:26

Psiholozi o muzikoterapiji kojoj je dr Ranka Radulović izložila decu iz „Ribnikara“: Ministarstvo zdravlja naložilo vanrednu kontrolu

Oštroj reakciji javnosti, nakon što je otac ubijene devojčice u "Ribnikaru" Slobodan Negić izjavio sinoć u "Utisku nedelje" da je izvesna doktorka Ranka Radulović, 5. maja, samo dva dana nakon masovnog ubistva, sprovela "mračnu psihoterapijsku seansu" sa decom koja su tog dana došla u školu da pokupe svoje stvari, tokom koje je deci puštala narodnu muziku i navodila ih da treba da se povežu sa duhovima i dušama svojih ubijenih drugara i drugarica, pridružila se i stručna javnost.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.