Prvo kažu da je Milan Radoičić glavni optuženi, a onda ga nema u optužnici

Izvor: B92, 05.Dec.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prvo kažu da je Milan Radoičić glavni optuženi, a onda ga nema u optužnici"

Beograd -- Optužnice koje su podignute za ubistvo Olivera Ivanovića ne nude ništa novo, sve smo to već čuli, i to je ono što obeshrabruje, izjavila Milena Ivanović.

Supruga ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića je u intervjuu za "Blic" rekla da je očekivala nove podatke u optužnici i dokaze i da je razočarana što se to nije desilo.

"Samo se vrtimo u krug. Prvo kažu da je Milan Radoičić glavni optuženi, a onda njega nema u optužnici. Pojave se neka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imena, pa se zatim ta ista imena više ne pominju. Dosta je nelogičnosti, dosta je stvari koje se ne poklapaju, a svi želimo i očekujemo da se prestane sa spekulacijama, manipulacijama..., rekla je Milena Ivanović.

Ona kaže da je sumanuto da se na optužnici nalazi Silvana Arsović.

"Ono što sigurni znam, a ja sam neko ko je sa njom proveo mnogo godina zajedno, jesta da je ona jedan od retkih iskrenih prijatelja i nije mi jasno šta znači čitav ovaj proces protiv nje. Mogu da garantujem da nema nikakve veze sa onim što joj se stavlja na teret", rekla je Milena Ivanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milena Ivanović povodom optužnica: Sve ovo je igra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2019

Optužnice koje su podignute za ubistvo Olivera Ivanovića ne nude ništa novo, sve smo to već čuli, i to je ono što obeshrabruje i ne uliva nadu, izjavila je udovica Olivera Ivanović, Milena...Ona je u intervjuu za Blic rekla da je očekivala nove podatke u optužnici i dokaze i da je razočarana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.