Izvor: B92, 16.Dec.2009, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva sednica Vlade Vojvodine

Novi Sad -- U skladu sa novim pokrajinskim Statutom, održana je prva sednica Vlade AP Vojvodine, kojoj je predsedavao njen predsednik Bojan Pajtić, saopšteno je danas.

Utvrđen je predlog pokrajinske skupštinske odluke o donošenju strategije razvoja turizma kojom je definisana vizija turističkog razvoja pokrajine na modernim tržišnim osnovama, na osnovu polazišta iz Strategije razvoja turizma Srbije do 2015. godine.

Cilj je brže uključivanje Vojvodine, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turističke destinacije, na domaće i posebno na inostrano tržište.

Akcioni plan, sa učesnicima turističke politike i rokovima za njegovu realizaciju, određuje dva ključna buduća pravca delovanja - a to su izgradnja turističkog brenda i unapređenje primene marketinške koncepcije kako na nivou poslovne, tako i turističke politike.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.