Protestni skup Protiv lažne elite

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protestni skup "Protiv lažne elite"

Nevladina organizacija "Nacionalna avangarda" održala je danas protestni skup u Beogradu pod nazivom "Protiv lažne elite", sa kojeg je pozvala građane Srbije da ne podležu manipulacijama i ne nasedaju na, kako su istakli, "šarene laže lažne intelektualne elite", kojima su izloženi.

Skup je, kažu, održan sa idejom da, uoči narednih izbora i predizborne kampanje, podsete na delovanje nekih političara iz bivše vlasti, a sada su u opoziciji i nastupaju kao intelektualna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << elita, poput lidera SzS Dragana Đilasa.

Đilasovo bogatstvo, ističu, raste od ulaska u politiku 2004. godine, a ključno pitanje tiče se, kako je rekao predstavnik Avangarde Miloš Terzić, saradnje s RTS-om i iznajmljivanjem reklamnog prostora preko marketinških agencija u vlasništvu Dragana Đilasa.

Terzić je dodao da u Đilasovim izjavama o njegovom finansijskom poslovanju ima niz protivrečnosti, ako se uzmu u obzir izjave iz 2005. i 2017. godine, koje se tiču saradnje privatnih kompanija u njegovom vlasništvu sa državom.

Podsetio je i na navode KRIK-a, koje, kako je naglasio, ni Đilas nije demantovao, prema kojima je njegovo bogatstvo tokom perioda na vlasti uvećano na 25 miliona evra.

"Dragan Đilas nije u politiku ušao kao bogat čovek, ali kao takav iz nje sigurno izlazi", zaključio je Terzić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.