Protest zbog priliva imigranata

Izvor: NaDlanu.com, 05.Nov.2011, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zbog priliva imigranata

U Banji Koviljaci će u nedelju biti održan protestni skup gradjana zbog nekontrolisanog priliva ilegalnih imigranata u to turističko mesto.

Skup simbličnog naziva "Ko je sledeći" počeće u minut do 12, a organizatori, kako su saopštili, očekuju da protekne u mirnoj atmosferi.Neposredni povod za organizovanje skupa je taj što su petorica imigranata iz Avganistana pre nekoliko dana silovali britansku državljanku.Prema poslednjim podacima policijske stanice u Loznici, trenutno van Centra za azil u Banji Koviljači, koji ima 80 mesta, boravi više od 2.500 azilanata iz Afrike i Azije.BANJA KOVILJAČA, 5. novembra 2011. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.