Izvor: Blic, 12.Avg.2023, 12:24

Protest dela opozicije "Srbija protiv nasilja" danas u Beogradu, šeta se do Vlade Srbije

Protest dela opozicije "Srbija protiv nasilja", 15. po redu, biće održan večeras u Beogradu. Počeće u 19.00 sati ispred Skupštine Srbije odakle će građani krenuti u šetnju preko Terazija, zatim pored zgrade Predsedništva u Ulici kralja Milana, Ulicom kneza Miloša otići do zgrade Vlade Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen 15. protest „Srbija protiv nasilja“: Građani počeli da se razilaze ispred Vlade Srbije

Izvor: Danas, 12.Avg.2023

U Beogradu je večeras posle 21 čas završen 15. protest "Srbija protiv nasilja" na kom je, pored zahteva koji su i ranije navođeni, kao tema bila i verbalno i institucionalno nasilje u Bačkoj Palanci gde su dve osobe poginule od neobezbeđenih elektro-kablova posle oluje, ali i slučaj porodičnog...

Nastavak na Danas...

Održan još jedan protest dela opozicije u Beogradu

Izvor: Blic, 12.Avg.2023

Još jedan protest dela opozicije "Srbija protiv nasilja" održan je večeras u Beogradu. Okupljeni su prošetali centralnim ulicama, od Skupštine Srbije do zgrade Vlade Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.