Izvor: B92, 30.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propuštene prilike za rušenje Vlade

Beograd -- Premijer Srbije Vojislav Koštunica kaže da su propuštene prilike za eventualno obaranje Vlade Srbije.

On je ocenio da je u Skupštini Srbije postojalo nekoliko prilika za obaranje Vlade. Kao poslednju u nizu Koštunica je naveo usvajanje budžeta: "To se nije desilo i ono što se čuje u razgovoru sa svim stranim sagovornicima, to je divljenje pred činjenicom da je ova vlada usvojila budžet u novembru - ranije nego što su to učinili parlamenti u drugim, starijim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i stabilnijim demokratskim režimima nego što je naš."

Koštunica je najavio i da će se o odluci novosadskih članova DSS-a da podrže izbor radikala za predsednika Skupštine Novog Sada raspravljati na Predsedništvu stranke. Koštunica, međutim, nije želeo da otkrije kakva odluka će biti doneta, već je rekao da postoji nekoliko mogućnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.