Izvor: B92, 01.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden napadač na Ješića

Sremska Mitrovica -- Priveden je Nikola R. (19), osumnjičeni za napad na gradonačelnika Inđije Gorana Ješića.

Kako je saopštila policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, Nikola R. iz Inđije priveden je juče istražnom sudiji opštinskog suda u Inđiji pod sumnjom da je izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja, a posle saslušanja određen mu je i pritvor u trajanju od osam dana.

"Operativnim radom je utvrđeno, da ja Nikola R. u četvrtak uveče oko 23.45 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << časova, na podijumu 'Kuće Vojnović' u Inđiji fizički i verbalno napao predsednika te opštine Gorana Ješića i njegovu suprugu Ružicu", navedeno je u policijskom saopštenju.

U napadu je oštećen i Ješićev automobil marke "reno".

Glavni odbor Demokratske stranke danas je, na sastanku u Vrnjačkoj Banji, najoštrije osudiio napad na gradonačelnika Inđije Gorana Ješića, koji se dogodio u četvrtak uveče.

Glavni odbor DS očekuje da će u najkraćen roku biti utvrđene sve činjenice i doneta zakonita odluka, koja će pokazati da je Srbija pravno uređena i civilizovana država.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.